Personvern

Informasjonkapsler innstillinger

Benjaminprisen er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon når du bruker Benjaminprisen sine webtjenester. Vi ønsker at våre tjenester skal være trygge og nyttige for våre kunder og brukere. Disse personvern- og informasjonskapsel vilkårene relateres til vår bruk av informasjon om deg (din personlige informasjon) som vi samler inn fra deg via følgende elektroniske tjenester:

  • En hvilken som helst nettside fra Benjaminprisen
  • Benjaminprisen i sosiale medier

Det gjelder også vår bruk av personlig informasjon som du oppgir til oss via telefon, SMS, e-post, i brev og annen korrespondanse.

Benjaminprisen sine nettsider kan inneholde hyperkoblinger til nettsteder som eies og drives av tredjeparter. Disse tredjeparts websidene har sine egne vilkår for personvern, og det er også sannsynlig at de bruker informasjonskapsler. Vi oppfordrer deg derfor til å gjennomgå disse. Vi tar ikke noe ansvar for personvern praksis for slike tredjeparts nettsteder, og bruken av slike nettsteder er derfor på egen risiko.

Hvem er vi

Benjaminprisen er en skolepris. Prisen deles ut hvert år til en skole som arbeider godt mot rasisme og diskriminering.
Når vi refererer til » vi » eller » vår » eller » Benjaminprisen », refererer vi til nettstedet vi driver.

Hvilken informasjon samler Benjaminprisen ?

Vi samler inn informasjon når du deltar i, aksepterer eller registrerer deg på noen av våre tjenester, aktiviteter eller elektronisk innhold, som for eksempel når du ringer eller skriver / oppgir kontaktinformasjon til oss. Dette kan bestå av informasjon som:

  • Ditt navn
  • E-postadresse
  • Telefon- eller mobilnummer
  • Arbeidsgiver mv.

Vær oppmerksom på at vi noen ganger vil be om at du oppgir ytterligere personlig informasjon. Når vi gjør dette, vil vi gi ytterligere informasjon om hvorfor vi samler inn denne type informasjon og hvordan vi skal bruke den. Vi samler også inn informasjon om hvordan du bruker vår nettsted, via tredjeparts analyse tjenester, for eksempel Google Analytics. For mer informasjon, se seksjon Informasjonskapsler, bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier.

Hvordan vil Benjaminprisen bruke informasjonen?

Vi vil bruke dine personlige opplysninger til en rekke formål, inkludert følgende:

  • Å tilby våre tjenester, og elektronisk innhold, for å gi deg informasjon om dem og ikke minst for å håndtere dine forespørsler.
  • For «tjenesteformål», betyr at vi kan kontakte deg i tilknytning til web tjenesten, aktiviteten eller tjenester du har registrert deg for.
  • Å kontakte deg når du har sendt forespørsler, via epost, inkludert informasjon du oppgir ønske om å få.
  • Vi kan også bruke informasjon som vi har samlet inn om deg ved offentligjøring av å årets Benjaminpris.

Markedsføring

Vi kan kommunisere med deg via e-post, telefon eller andre kommunikasjonskanaler, men med mindre du har oppgitt at du ikke ønsker (reservert deg) å motta slik informasjon fra oss lenger.

Du kan, når som helst, endre dine preferanser for å motta markedsførings kommunikasjon og annen informasjon fra oss.

Dine rettigheter

Vi respekterer dine personvernrettigheter og oppgir, på forespørsel fra deg, hva slags personlig informasjon vi har lagret om deg i våre databaser. Hvis du ønsker å få tilgang til eller endre personopplysninger som vi har om deg, eller for å be om at vi sletter eller overfører informasjon om deg som vi har samlet inn, finner du informasjon om hvordan du kan kontakte oss i avsnittet «Hvordan kontakte oss».

Du kan, på forespørsel, kreve at personlig informasjon om deg oppdateres, korrigeres eller slettes innen rimelig tid.

Vi vil beholde all informasjon som du tidligere har sendt inn for sikkerhetskopiering, arkivering, forebygging av svindel og misbruk, analyse, tilfredsstillelse av lovlige forpliktelser, eller når vi ellers har en legitim grunn til å gjøre det.

Hvis du mener at ditt personvern som etter gjeldende personvernlover er blitt krenket, kan du kontakte oss på:

post@hlsenteret.no

Du har også rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten, for Norge er dette Datatilsynet.

Informasjonskapsler

a) Hva er en Informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten mengde data, som ofte inneholder en unik identifikator som sendes og lagres i din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon (alle her referert til som en «enhet»). Hvert nettsted kan sende sin egen informasjonskapsel til nettleseren din hvis nettleserens preferanser tillater det. Mange nettsteder gjør dette når en bruker besøker nettstedet for å spore trafikk på nettet. Lignende teknologier brukes også ofte i e-postmeldinger for å forstå om e-posten har blitt lest eller om noen linker er blitt klikket. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene dine, antar vi at du godtar mottak av nødvendige informasjonskapsler på Benjaminprisen sin nettside. Du kan imidlertid når som helst endre innstillingene for informasjonskapsler.

På Benjaminprisen nettsider brukes informasjonskapsler, om du har akseptert dette, til å se din brukeradferd på våre nettsider, og derved bedre forstå dine interesser. Les mer her

b) Hvordan bruker Benjaminprisen informasjonskapsler?

Informasjon fra informasjonskapsler kan hjelpe oss med å forstå profilen til våre besøkende og hjelpe oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

c) Tredjeparts cookies i innebygd innhold på nettsidene

Vær oppmerksom på at under besøk på våre nettsider, kan det forekomme at du vil finne noen informasjonskapsler som ikke er relatert til Benjaminprisen.

For å støtte vårt innhold, våre produkter og tjenester, hender det at vi noen ganger legger inn innhold fra sosiale medier og andre tredjeparts nettsider. Disse kan omfatte YouTube, Twitter, Facebook, Instagram og andre. Som et resultat av at du besøker sider som dette , kan det hende at du blir presentert med informasjonskapsler fra disse nettstedene. Disse tredjeparts informasjonskapslene kan spore din bruk av Benjaminprisen sin nettside. Benjaminprisen kontrollerer ikke spredningen av disse informasjonskapslene, og du bør sjekke tredjeparts nettsider for mer informasjon. Du kan imidlertid finne ut mer om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler, Les mer her

Hvor Benjaminprisen integrerer innhold fra sosiale medier og andre tredjeparts nettsteder, kan enkelte nettsteder bruke Google Analytics til å samle inn data om brukeradferd for egne formål. Benjaminprisen kontrollerer ikke dette. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese om det på Google nettsiden «Hvordan bruker Google data når du bruker partneres
nettsteder eller apper».

d) Benjaminprisen – informasjonskapsler og hvordan reserverer du deg?

Fullstendig informasjon om hvordan Benjaminprisen bruker informasjonskapsler, og hvordan du kontrollerer hvilke informasjonskapsler som er angitt på enheten din via Benjaminprisen nettside, finnes på siden for Informasjonskapsel innstillinger.

Det er viktig å merke seg at hvis du endrer innstillingene og blokkerer visse informasjonskapsler, vil du ikke kunne dra full nytte av enkelte funksjoner i Benjaminprisen- sine web tjenester, og vi kan kanskje ikke tilby funksjoner/ innhold som du tidligere har valgt å motta.

e) Annen informasjon samlet fra nettlesere

Nettleseren din kan også gi Benjaminprisen informasjon om enheten din, for eksempel en IP-adresse og opplysninger om hvilke nettleser du bruker. Hvis du har noen spørsmål om hvordan vi bruker informasjonskapsler, kan du kontakte
oss på:

post@hlsenteret.no

f) Ikke spor (Do Not Track, DNT) innstilling

DNT er en funksjon som tilbys av noen nettlesere og som, når de er aktivert, sender et signal til nettsteder for å be om at du og dine nettsidevaner ikke spores. Eksempler på nettsteder som aktivt sporer nettsidevaner er tredjeparts annonsenettverk, sosiale nettverk og analyse selskaper mv.. Denne funksjonen kan du også aktivere i din nettleser.